Cégünk 2006-ban döntött úgy, hogy egy integrált, a vállalat minden területét lefedő, modern vállalatirányítási rendszert vezet be. Már korábban is működött egy saját fejlesztésű rendszer a vállalatnál, mely csak részfeladatokat látott el.
A megfelelő rendszer kiválasztása  nem volt egyszerű feladat. Ez a munka, nálunk egy évet vett igénybe. Elmondható, hogy a piac legnagyobb szereplői versenyeztek a projekt megszerzéséért. A mérleg nyelve végül a az SAP R/3 rendszere felé billent.
Hogy az SAP rendszere mellet döntöttünk, az nagyon sok szempont vizsgálata, elemzése után dőlt el. Az egyik ilyen lényeges szempont az volt, hogy a már meglévő, és a leendő partnereinkkel a lehető leghatékonyabban tudjunk együttműködni. Az SAP mindig magas szinten művelte az elektronikus adatcsere (EDI) különböző formáit, mellyel az együttműködés egy magasabb formáját tudjuk megvalósítani.
A rendszer bevezetése egy évet vett igénybe. Az éles indulás 2008 április elején történt. A rendszer bevezetését a MindSystem Consulting Kft. végezte, és elmondhatjuk, hogy nagyon jó munkát végeztek. A bevezetés során mind szakmailag, mind emberileg magas  színvonalról tettek tanúbizonyságot. Kapcsolatunk a mai napig töretlen.