Energiapolitika

TREND Kft. Energiagazdálkodási politikája

 Az energiafelhasználással és fogyasztással kapcsolatos tevékenységünket az MSZ EN ISO 50001:2019 szabvány és a vonatkozó jogszabályi előírásokkal összhangban végezzük.

  • A tevékenységünk során törekszünk a kisebb energiafelhasználással járó technológiák alkalmazási arányának javítására, az energiafelhasználás fokozatos csökkentésére.
  • Az energiafelhasználás szempontjából célul tűztük ki, hogy a szolgáltatásaink során folyamatosan fejlesztjük azon folyamatainkat, melyekben optimalizálni tudjuk az erőforrások felhasználását.
  • Munkatársainktól, alvállalkozóinktól elvárjuk, hogy munkájuk során betartsák az energiafelhasználással kapcsolatos előírásokat. Ennek érdekébe munkatársainknak és alvállalkozóinknak rendszeresen szervezünk az energiafelhasználás tudatosságát fejlesztő programokat. A TREND Kft. vezetősége rendszeresen felülvizsgálja az energia felhasználással kapcsolatos előírások betartását.
  • Energiagazdálkodási irányítási rendszerünk az energiahatékonyságra, az energiahasznosításra és az energiafelhasználásra vonatkozó alkalmazható jogszabályi és egyéb követelményeknek teljeskörűen megfelel.
  • Cégünk elkötelezett az energiagazdálkodási teljesítmény folyamatos javítására, támogatjuk az olyan energiahatékony termékek és szolgáltatások beszerzését, amelyek hatással vannak az energiagazdálkodási teljesítményre, valamint az energiagazdálkodási teljesítményjavulást figyelembe vevő tervezési tevékenységeket.
  • Cégvezetésünk által jóváhagyott EgIR politikát a munkatársak számára oktatjuk, a belső, ill. külső érdekelt felek számára nyomtatott, ill. elektronikus formában rendelkezésre bocsájtjuk.
  • A Trend Kft. vezetősége e politika betartását figyelembe véve optimalizálja a rendelkezésre álló erőforrások felhasználását.

 Előírásaink betartásával jó példát mutatunk üzleti partnereinknek és környezetünknek.

 

Jászberény, 2021.05.07.

Sinka Tibor
ügyvezető igazgató